Schłodzone steki wołowe ze sklepu Steakshop z dostawą do domu

Schłodzone steki wołowe ze sklepu Steakshop z dostawą do mieszkania są z chęcią dobierane przez osoby, którym będzie zależeć na posmaku wysokiej jakości mięsa. Mięso z rodzinnego zakładu jest starannie dobierane oraz przygotowane na bazie tradycyjnych przepisów amerykańskich. O smaku steków świadczy to, że są pokrojone w poprzek włókien mięśniowych. Mięso pochodzi z pobliskich upraw, w związku z czym jest smakowite, aromatyczne i pełne wartości odżywczych.

Jest również sezonowane na dwa sposoby. Może to być sezonowanie na mokro, kiedy mięso dojrzewa w idealnej temperaturze oraz zamknięte jest w worku próżniowym przez 2 tygodnie. Może to również być sezonowanie na sucho, gdy steki są w temperaturze od trzydziestu do czterdziestu dni w specjalnej wnęce, dedykowanej do sezonowania mięs. Temperatura i wilgotność powietrza są optymalne. Steki schłodzone dotrą o czasie i w perfekcyjnym stanie, co motywuje do składania na nie zamówienia po raz kolejny. To konsumenci zadecydują, czy chcą mięso sezonowane na mokro, na sucho miesiąc, czy na sucho 60 dni.

Każdy dopasuje rodzaj mięsa, jaki zapewni mu najlepsze przeżycia smakowe. Stek ze Steakshop spakowany jest w oddzielne opakowanie próżniowe i rozdzielony od innych kawałków, co także jest ważne. Wołowina premium gwarantuje idealny smak oraz aromat w czasie gotowania. Kruche oraz soczyste mięso przypada do gustu wymagającym miłośnikom potraw z mięsa.

Konsumenci chętnie wybierają także mięso na burgery. Klasyczny mielony kotlet wołowy w bułce z dowolnymi dodatkami to już od kilku lat topowe danie Polaków. Surowe mięso burgerowe ze stuprocentowej wołowiny pochodzi z ekologicznych upraw, dlatego jest zdrowe. Klienci mogą zamówić mięso z wysokiej jakości tuszy wołowej, a więc z udźca wołowego, antrykotu, rostbefa oraz łopatki. Perfekcyjne ukrwienie ukazuje imponującą jakość mięsa. Kucharze z Gier Krówki mają pojęcie, co zrobić, by mięso było wprost takie, jak wymagają tego konsumenci.

Dodaj komentarz